Select Page

Deep Democracy

Deep Democracy is een filosofie en een methode om de wijsheid van een ieder, met name die van de minderheid mee te nemen in gespreksvoering en besluitvorming. En die zelfs mee te nemen in het conflict. Want die stem zit niet alleen bij een ander, die zit ook in jezelf. Daarmee heb je een rijker palet aan mogelijkheden om uit het conflict te komen dan je misschien denkt.

Het verschijnsel ‘de hardste schreeuwers krijgen hun zin’, komt vaker tot een eind met Deep Democracy. Tenminste als jij erbij bent want na deze training kun je zelf interventies doen om de wijsheid te benutten en zo tot de hoogst haalbare besluiten te komen. De training verzorg ik in twee varianten:

Mireille ls trainer Deep Democracy live/online

‘Dankjewel Mireille, ik was een spons die twee dagen die maar bleef absorberen. Ik heb zo onwijs genoten en voelde mij enorm geïnspireerd door jou, de aanpak en de mensen. Heel gaaf. En ik heb de nachten daarna ook 3 dagen lang geoefend en thuis kunnen zij mij inmiddels ook niet meer horen over: Denkt er iemand hier anders over? Dus missie geslaagd. Ik heb gisteren mijn officiële teamcoaching volgens DD gedaan. Man wat spannend en tegelijkertijd heel leuk’.

Tamara de Kramer, coach bij dezelfcoach.nl

Mireille als trainer Deep Democracy live/online

‘Mireille, Ik heb ècht genoten van de laatste workshop vandaag (die van jou). Niet alleen van de inhoud, maar vooral van het zien van je vaardigheden en kennis in het faciliteren (ook, of vooral, de moeilijke gesprekken), bedankt voor de inspiratie!’

Laura Janssen, sterkte architect in educatie Option A